Намери ни
To Top

Иван Колев се чуди за Георги Петков

Георги Петков може да се завърне на вратата на Славия за двубоя с Левски от 17-ия кръг на „А“ група. Опитният страж не е играл от 3 октомври, когато „белите“ завършиха наравно 0:0 у дома с Пирин (Благоевград), а Петков спаси дузпа в последните секунди на срещата.

С Петков в състава си Славия записа три поредни победи срещу „сините“ през миналия шампионат. Затова и треньорът Иван Колев умува дали да заложи на него или на Марио Кирев.


Който и да излезе на терена – той ще носи капитанската лента. Колев няма да може да разчита на халфовете Янис Карабельов и Емил Мартинов, които са контузени. Затова в средата на терена ще бъдат Костадин Дяков, Стоев и Владимир Семерджиев. В центъра на защитата пък ще играят Стефан Велков и Димитър Пиргов.

Славия е амбициран да поднесе подарък на клубния президент Венцеслав Стефанов, който вчера празнува своя 66-и рожден ден. „Белите“ ще са амбицирани да спрат серията си от две поредни загуби, в които не са отбелязали гол – 0:1 от Лудогорец и 0:4 от Литекс. Още повече че напоследък те играят успешно на „Герена“. В предишните четири сблъсъка те имат един успех, две равенства и едно поражение, съобщава „Тема спорт“.

Ощр от категория Тема на деня