Намери ни
To Top

ТОП СКАНДАЛ! Изтече домашно порно с Цеца Величкович! (ГОРЕЩИ СНИМКИ)

Невероятен скандал избухна с Цеца Величкович. Най-известната балканска изпълнителка лъсна гола и най-накрая беше хваната, докато прави любов с непознат мъж. В интернет мрежата обикалят скандални снимки, за които се твърди, че са част от пор*о видеото на певицата. На тях се вижда жена, приличаща поразително на Цеца, която очевидно участва в домашен филм за възрастни.


На снимките брюнетката се извива от страст и очевидно е заснета в кулминационния момент. Сръбските медии съобщават, че и видеото съвсем скоро ще бъде публикувано пред широката общественост. Смята се, че е било свалено от телефона на певицата, но все още не се знае от кого.

След смъртта на съпруга си Аркан, фолк певицата официално не е имала нито една връзка, въпреки че медиите често спекулират с това, дали младата вдовица има или няма мъж в живота си.

Цеца Величкович все още не се е изказала по повод тези спекулации, а ако се вярва на информацията, която се публикува в социалните мрежи, скоро цялото събитие ще придобие съвсем ново измерение, тъй като ще бъде публикувано и горещото видео.

Самата Величкович се изявява и като футболен президент, а въпросните разпространени снимки, поради еротичния им характер едва ли са подходящи за широката публика. Но това не пречи да се насладите на фотоси на Цеца, които самата тя предоставя на феновете в социалните мрежи. Разбира се, не еротични, но също така горещи.

Цеца111

Цеца

Цеца1111111

Цеца1111

Ощр от категория Любимец 13