Намери ни
To Top

167 милиона лева печалба в Еврофутбол, животът на много българи се промени. Ето как се забогатява бързо

Еврофутбол раздаде общо близо 167 млн. лева печалби на своите участници от началото на 2015 г. Тази новина долетя на фона на нестихващия дъжд от успехи на играчите на букмейкърската къща. Ето и малка част от тях, осъществени в последните дни.


Столичанин, участник в букмейкърския пункт в бл. 415 в ж.к. „Младост“, взе 21 050,27 лева за Краен изход „1“ на четири мача в права колонка вчера. Това стана ясно късно вечерта, след като бяха изиграни двубоите от груповата фаза на Шампионска лига: Реал Мадрид – ПСЖ, Ман. Юнайтед – ЦСКА Москва, Челси – Динамо Киев и Рома – Леверкузен.

Срещите, подредени в прави колонки, от най-големия европейски клубен футболен турнир ощастливиха и други играчи на букмейкърската къща вчера:

– Участник в същия пункт си тръгна с 11 471,16 лева с разнообразни прогнози за четири сблъсъка;
– Друг, пак там, също с предвиждане за Краен изход, но за осем мача, взе 8 539,71 лева;
– Още един, отново от „Младост“, но при букмейкъра на ул. „Св. Киприян“ №60, получи 9 378,60 лева за крайния изход на три от двубоите в турнира;
– Русенец прибра 6 715,80 лева с различни прогнози за четири срещи от надпреварата;
– Други двама, от Пловдив и София, взеха съответно по 2 075,48 лева и 2 221,80 лева с разнообразие от предвиждания за мачове от Шампионска лига и английските първенства.

СПОРТМАКС също набира скорост – от старта на най-новия продукт на Еврофутбол на 19-ти август тази година са раздадени почти 20 млн. лева на феновете на динамичната игра. Във вторник двама, от София и от Летница, взеха съответно по 1 376,40 лева за Първи голмайстор и 1 202 лева за ПП/КИ. Вчера, сряда, един от Пловдив си тръгна с 1 400 лева за Първи голмайстор, а друг – от с. Шумата, с 1 199,70 лева за комбиниран залог с Точен резултат и Време на първия гол.

Гонките също традиционно отбелязват висок успех сред участниците на Еврофутбол – от началото на тази година букмейкърската къща даде близо 20 млн. лева на най-успешните играчи. „Скромен“ пример в това отношение е фен на надбягванията от Стара Загора, който прибра общо 3 150 лева за Победител на различните хиподруми и с разнообразие от гонки във вторник.

Ощр от категория Футбол