Намери ни
To Top

ЦСКА се бори със зъби и нокти, въпреки поредното унижение

Всички спортни клубове на ЦСКА са подложени на огромен натиск, като наяве излезе поредна подробност около волейболният отбор. Сашо Попов прави чудеса, за да го поддържа жив в последните години, а макар и без помощта на държавата той издържаи успява да развива волейбола в „червените“ редици.

Ситяацията е толкова трудна, че по искане на ЦСКА част от мачовете в първенството ще се играят в петък. Причината е потресаваща – „червените“ искате мачове в петък, за да не използват залата още един ден.


По този начин се пести ток и от там още повече разходи.

„Да, така е. Казал съм им го, че за нас е по-добре да се играе в петък, за да не хабим ток още един ден. Знаете, че не се оплакваме и ще се оправим“, каза Сашо Попов пред БЛИЦ.

„Благодаря на феновете, че идват да ни подкрепят. Знам, че е трудно в работен ден, но още веднъж – огромна благодарност“, допълни треньорът, президентът, мениджърът и борещият се за червената волейболна кауза Сашо Попов. Припомняме, че в последните четири години той и екипът му успяха да върнат над половин милион лева задължения към държавата. Част от тях бяха натрупани от наеми, които единствено ЦСКА продължава да плаща.

Ощр от категория Волейбол