Намери ни
To Top

Само часове преди мача на Реал, гръмна бомбата на 2015-а, Роналдо договорен, ще премине в…

Само часове преди тазвечершния мач на Реал Мадрид в Шампионска лига, гръмна трансферната бомба на 2015-година. Според сензационната информация Роналдо вече е договорен и ще смени клубната си принадлежност.

Привличането на Кристиано Ронардо е абсолютен приоритет в трансферната политика на ПСЖ, разкри вестник „Паризиен„. Катарските собственици на парижкия клуб са разработили детайлен план за трансфера на португалеца, който трябва да влезе в действие следващото лято.


Както е известно Кристиано ще навърши 31 години на 5 февруари 2016 г. Роналдо има действащ договор с Реал Мадрид до 2018 г. Наскоро той обяви, че би искал да завърши кариерата си на „Бернабеу“, но според много испански медии в Мадрид не планират да му предложат нов контракт.

За сметка на това катарците ще зарадват CR7 с чувствително по-висока заплата от тази, която получава в кралския клуб. От ПСЖ също така са готови със схема, която им позволява да съчетаят евентуалните си харчове по Роналдо с изискванията на УЕФА за финансов феърплей.

„Паризиен“ се позовава също така на бившия президент на Реал Рамон Калдерон, който твърди че лошите отношения на Кристиано с настоящия шеф на „Бернабеу“ – Флорентино Перес в крайна сметка ще прогонят португалеца от Мадрид.

Така напрежението преди мача между ПСЖ и Реал тази вечер е огромно.

Ощр от категория Трансфери