Намери ни
To Top

Ювентус е влюбен в наш талант! Италианците отсякоха: Открихме новият Стоичков

В Италия са влюбени в наш юноша Талантът изкара проби в гранда Ювентус, покрай които нашумя на Ботуша. Сега обаче сайтът „Tuttomercatoweb“ се сети пак за българина, като пусна голям материал за него, сравнявайки го с единствения българин, носител на „Златна топка“ Христо Стоичков.

„Без съмнение Божидар Краев е най-големият талант в България. Трудно е да говорим за новия Стоичков с оглед на състоянието на българския футбол и националният отбор в частност.


В този случай обаче сравненията са неизбежни. На 17 години, титуляр в Левски, 3 гола в 10 мача от началото на сезона изкарал период и в школата на Барселона. Пое ле е минал проби в Ман Сити и Ювентус, със страхотен дрибъл, добра скорост, играч с много качества. България вече е луда по Краев, а той е бъдещето и на националния си отбор. Големите клубове в Европа със сигурност се оглеждат вече за него, въпреки договора му с Левски до 2018 година. Може би все пак наистина можем да го наречем новия Стоичков…“, гласи материалът на италианците, цитиран от „Меридиан мач“.

Ощр от категория Тема на деня