Намери ни
To Top

Моуриньо вече е един самотен кретен! Превиши всякакви норми и от Специален стана Ненормален

Само от началото на този сезон, мениджърът на Челси Жозе Моуриньо се забърка в куп гафове, докато през това време отборът му е кандидат за трите изпадащи тима в Премиърлийг. Този път Специалния тотално откачи, а поведението и резултатите му определено свалят звездния му ореол. Нищо чудно скоро прякорът му да стане Ненормалния, защото от скандала с Ева Карнейро, разтърсил английския футбол, той все повече плюе на реномето си и отблъсква всички от него. 52-годишният самозабравил се мениджър този път тотално се изложи, след като заяви, че треньорът на Байерн (Мюнхен)  е плешив, тъй като не обича истински футбола.


Той обаче не спря до тук. Изказа се отвратително за Карло Анчелоти и Рафаел Бенитес.

„Ако обичаш това, което правиш, няма как да страдаш от косопад. Ето, вижте Пеп. Оплешивя. И това се дължи на факта, че не обича футбола“, изцепи се Моуриньо.

„За 6 месеца успя да разруши един толкова добре изграден отбор, какъвто бе Интер“, пък са впечатленията му за Рафа Бенитес.

За Карло Анчелоти, който го замени в Кралския клуб през 2013-а година, португаецът каза: „Няма друг треньор, който на финал на Шампионската лига, при все, че е водил с 3:0 да загуби“, визирайки решителната среща в турнира на богатите между Милан и Ливърпул през 2005-а година, когато „мърсисайдци“ стигнаха до забележителен обрат.

 

Ощр от категория Тема на деня