Намери ни
To Top

В цял свят се залага, че Лудогорец и Литекс ще завършат при точно определена опция, ЕФУ предлага супер-коефициент, вижте тенденциите (снимки)

Дербито на кръга в „А“ група определено е мачът между Лудогорец и Литекс. Срещата започва днес от 20:00 часа, а в цял свят се залага сериозно, че срещата ще завърши при точно определена опция. На фона на интересната тенденция, родният букмейкър Еврофутбол пък пуска супер коефициент за противоположната ставка.

Така любителите на единица не само се радват на висок коеф.


в България, но и имат възможност да играят срещу прогнозите на повечето световни участници в различни букмейкърси къщи.

Ето за какво става въпрос. При 9 от водещите световни букмейкъри коефициентът за единица се покачва. Което означава, че масово се използва опцията Х2 за дербито на кръга в „А“ група.

Ставката на Еврофутбол пък за единица е една от най-високите предлагани в света за мача между Лудогорец и Литекс.

Така се открояват 2 тенденции. Повечето играчи в чужбина прогнозират, че мачът в Разград ще завърши при знак Х или 2 (т.е че Литекс няма да загуби). На родна почва пък коефициентът за Лудогорец е отличен в сравнение с по-голямата част от водещите букмейкърски къщи.

Така опцията за победа на орлите 1 изглежда повече от апетитна. Защото е при добра ставка, а и букмейкърите в световен мащаб биха отчели по-големи печалби, ако срещата завърши със знак 1, при положение, че масово се прогнозират опциите Х и 2.

E

Untitled

Ощр от категория Футбол