Намери ни
To Top

Шапки долу! Багата е велик, поредна голяма победа! Той я направи за България (видео)

Шапки долу пред Благой Иванов – Багата! Поредна голяма победа на българина. Преборил смъртта, той отново доказва в чужбина кои са българите и го прави в името на Родината.

Багата надви Принца Рама в домашната зала на канадеца и стана световен шампион в тежка категория. Сега Благой ще защитава титлата си на 17-и октомври срещу Пещерния човек Дерик Мемен, отново пред домашна публика за опонента.


Извън успехите си в клетката. Иванов постига и победа за престижа на България.

След спечелената от него световна титла, в ММА средите шанс за голям пробив получават и други наши момчета, а Багата носи престижа на Нацията.

„С гордост нося флага на България. Това е страна с малко население, но с много велики шампиони. Горд съм, че съм българин и всички трябва да се научат да ни познават и уважават“, заявява Багата пред милионите фенове на бойните спортове в Щатите.

Благой Иванов надделява в битката със смъртта, сломява противниците си в клетката, но с тези си думи той постига и морална ПОБЕДА за България. В Щатите и Канада вече всички фенове на ММА говорят с респект за Родината ни, а причината е една – Багата.

Ето защо Благой е толкова интересен и ценен в чужбина, освен голям шампион, той е и голям човек. А за доминацията му в клетката, тя не може да се опише с думи, а трябва да се види.

Ощр от категория Бойни Спортове