Намери ни
To Top

Русото изкушение Вероника Каролин: За Божинов мога да кажа, че… (снимки)

Тя излиза от представите за поведение на родна миска. Разбира се не може да се отърве от вниманието и преди няколко месеца за нея излезе наяве пикантна информация. Колкото и да крие, тя не може да запази тайни от любопитните си фенове.

Veronika-5

Вероника Каролин печели конкурс след конкурс.


Преди няколко месеца я обявиха за „Мис Тирузъм Европа 2015“. Наскоро пък се завърна от конкурс в Южна Корея. Нашата красавица стана втора на „Кралица на Красотата Свят“, но реално е първа, тъй като победителката била доста над допустимата за участие възраст, според запознати. Във витрината си пази още и короната от „Мис Автомобилизъм 2014“.

Veronika-4

„За хората съм поредната бройка на Божинов. Той никога не е бил част от моя живот. Той се разграничава от типа мъж, който аз харесвам“, заяви преди време Вероника. И допълни, че много внимателно подбира обкръжението си.

Veronika-main

Освен с титлите си, тя е известна и като отявлена фенка на ЦСКА, като преди време дори засне сесия на стадион „Българска армия“ за радост на феновете.

Veronika-3

В живота на прелестната блондинка не всичко е песен. Тя дълго време се е борила с анорексията, като сподели, че това е основно психичен проблем, свъразн и с налагането на стереотипите за красота.

Veronika-6

2 години тя се е борила с коварния проблем, а допълнителен проблем е и това, че в България няма специализирано лечебно заведение, в което се лекува анорексията.

Veronika-1

 

 

Ощр от категория Акценти