Намери ни
To Top

Порнозвезда №1 защити починал коментатор: Не сте ли бесни, че транссексуален взе… (снимки)

Едва ли се очаква една порно звезда да има примерно поведение в обществото, но тази прекрачи абсолютно всякакви граници. Най-известната актриса в момента се прояви като нетолерантна спрямо по-различните, но за сметка на това показа, че е социално отговорна.

Mia-1

Миа Калифа спечели възмущението на феновете си след като се изказа остро срещу транссексуалната Катлин Дженър.

Mia-2

„Не сте ли бесни, че Кейтлин взе наградата Артър Аш на ESPN? Аз съм“, мотивира се тя.


По време на церемонията 65-годишната транссексуална седеше до Брет Фавре, а Миа написа в Туитър под техен скийн шот: „Той сега се чуди: да и пратя ли снимка на моя п…с, или…“

Obida

Тя изразява възмущението си, защото по-заслужили американци не са получили наградата, като починалият в началото на годината Стюърт Скот, след близо осемгодишна борба с рака. Именно той направи прочувствена реч на миналогодишните награди.

„Скот Стюърт се бори в най-тежката Олимпиада, в която вероятно е най-добрият атлет (относно битката с рака), а тази не излиза от кенефа“, довърши Миа.
Дългогодишният водещ на SportsCenter бе почетен от някои от най-големите звезди и организации в професионалния спорт в САЩ. Съболезнованията си изразиха Тайгър Уудс, ЛеБрон Джеймс, Дуейн Уейд, Майкъл Джордан, Майкъл Фелпс, както и НБА, НФЛ и Белия дом.

Миа Калифа стана звезда номер 1 на сайта Порнхъб. А дали реакцията й е правилна, преценете сами.

Mia-main

 

Ощр от категория Акценти