Намери ни
To Top

Кармата го подгони! Гузен съдия не може да се отърве от Арсенал

Когато кармата те подгони, никой не може да ти помогне. Гузен съдия не може да се отърве от това да свири мачове на Арсенал на всички нива. След като в понеделник отмени чист гол на „артилеристите“, сега по неволя съдийстваше на друг техен мач.

Един от най-добрите съдии в Англия – Майкъл Оливър, трябваше по спешност да влиза в ролята на лайнсмен, за да спаси провеждането на мач от женското първенсто.


По време на срещата между дамските състави на Арсенал и Рединг страничният рефер на двубоя получи контузия. Резервен нямало, така че от уредбата на стадиона на Боръмууд се чуло следното: „Ако има квалифициран съдия на трибуните, моля, да слезе на терена, за да може да продължи мача“.

За щастие Оливър бил един 837-те фена на стадиона, а причината за присъствието му била жена му Люси, която била главен съдия на срещата. Така Оливър, който в понеделник бе съдия на дербито между Арсенал и Ливърпул пред повече от 60 000 зрители, трябваше цяло второ полувреме да слуша песента на феновете „Има само един Майкъл Оливър“.

30-годишният Оливър е международен съдия от 2012 година, а дебютът му във Висшата лига е през 2010 година на срещата между Бирмингам и Блекбърн. Този уикенд той ще свири двубоя между Стоук Сити и Уест Бромич.

Ощр от категория Футбол