Намери ни
To Top

Ето как Левски ще чества 50 години в Европа

Отборът на Левски обясни всичко около организацията на мача срещу Юргорден, който ще отбележи 50-годишнината от първия мач на „сините“ в Европа. Срещата ще се играе на 10 октомври от 16:00 часа на стадион „Васил Левски“.

Организацията на мача

• Организатор на честванията на 50-годишнината от първия мач на Левски в европейските турнири е Консорциум „Левски Европейски”. Той е създаден специално за тази цел от Тръст „Синя България” и Национален Клуб на Привържениците на Левски.


Организационният комитет включва по двама представители на тръста (Васил Колев, Десислава Джерманска) на НКП (Степан Хиндлиян, Николай Козарски) и един на ПФК Левски (Константин Баждеков).

• Всеки договор, сделка, отчет или финансова транзакция на Консорциума се нуждае от верифицирането чрез подпис задължително на председателите на двете левскарски организации Васил Колев (Синя България) и Степан Хиндлиян (НКП).

Билетите за юбилейния мач срещу Юргорден

• Цените на билетите за мача Левски – Юргорден на 10 октомври 2015 г. от 16 часа на стадион „Васил Левски” са както следва:

Сектор А – 19 лева
Сектор Б – 7 лева
Сектор В – 14 лева

Билети за Сектор Г ще се продават само при изчерпване на количествата за другите три сектора.

• Продажбата на билетите ще се проведе в три етапа. Тя ще започне на 16 септември (сряда), когато само записалите се в Клуб „50” ще могат да си купят допълнителни билети при ограничение от 5 билета на човек. Те ще удостоверяват членството си в Клуб „50” чрез поканата за мача, която дотогава ще са получили. От 21 септември (понеделник) продажбата на билети ще бъде отворена за членове на НКП и Тръст „Синя България” също с ограничение от 5 билета на човек. На 23 септември останалото количество билети ще бъде пуснато в свободна продажба.

• Продажбата на билети ще се осъществява от „Тикетпро”.

• Покани за ВИП-ложите няма да се продават, освен в случаи, че не останат такива след края на кампанията за Клуб „50”. Достъпът до ложите ще има само чрез Клуб „50” и на принципа „Първи по време, първи по право”. Местата в ложите ще се запълват съобразно записването в дарителската кампания и постъпването на дарението. Блокове „8” и „9” в Сектор „А” на стадиона също ще бъдат включени в Клуб „50”, след изчерпването на капацитета на останалите ложи. Цената на останалите след края на кампанията за Клуб „50” покани ще бъде 50 лева.

• Абонаментни карти на ПФК Левски за сезон 2015-16 няма да важат за този мач.

Клуб „50”

• Над 500 левскари запазиха вече места в Клуб „50”. Максималният брой членове ще бъде 1914.
• Половината от лимитираната серия специални екипи, произвoдство на Joma, с които Левски ще играе в мача с Юргорден вече е резервирана. Наличните размери са S, M, L, XL, 2XL, 3XL.

• Членовете на Клуб „50” ще получат безплатно два сувенира: специална значка за събитието и преиздадената програма от първия мач на Левски в европейските турнири срещу Юргорден през 1965 г. Тези два сувенира няма да се пускат в свободна продажба, а ще бъдат предназначение само за членовете на Клуб „50”, или хората, които с участието си в кампанията ще направят възможно това събитие.

• Записването в Клуб „50” става на стадион „Герена” в административния офис на Левски, магазина на НКП на бул. „Тодор Александров” 23, на телефон 0883551195 или имейл [email protected]. Желаещите трябва да посочат три имена, телефон за контакт и адрес.

• Заплащането на таксата от 50 лева става в административните офиси на Левски на „Герена”, магазина на НКП или някой от следните начини:
БАНКОВ ПРЕВОД
Консорциум „Левски Европейски“
IBAN: BG37UNCR70001522362509
Уникредит Булбанк АД
PAYPAL: [email protected]
SKRILL: [email protected]

еPay:
Клиентски номер на получателя (КИН): 1522366045
Мобилен телефон: 0883 55 11 95
E-mail на получателя на плащането: [email protected]

Заплащането на таксата се извършва до 3 дни след резервацията на място в Клуб „50”.

• Един от членовете на Клуб „50”, определен чрез жребий, ще получи награда от ПФК Левски, която е безплатно пътуване с отбора за мач от европейските турнири.

• Фенклубът на Левски, който има най-много записани членове на Клуб „50” ще спечели безплатен транспорт за мача с Юргорден в предизвикателството на НКП.

Ощр от категория Тема на деня