Намери ни
To Top

Трета първа тренировка за Локо (Сф) този сезон

За трети път това лято на стадиона в столичния квартал „Надежда“ се проведе първа тренировка на Локо (Сф). Парадоксът стана, след като поставените лица на скандалния бизнесмен Гриша Ганчев Кирил Льосков и Петър Касев провалиха участието на тима във „В“ група.

Над 300 фенове уважиха вчерашния рестарт, след който под ръководството на Тони Велков „железничарите“ започват на чисто от областната група, съобщи „Меридиан мач“.

На трибуните на стадион „Локомотив“ бяха и ВИП персони, известни локомотивци, като министъра на икономиката Божидар Лукарски и областния управител Веселин Пенев.


Бомбички, димки и скандирания ознаменуваха първата тренировка на отбора, който ще се състезава в четвъртото ниво на родния футбол.

Сред футболистите на треньора Тони Велков се появиха известни ветерани като Калоян Караджинов, Юлиян Петков и Дарко Савич. Очаква се утре към тима да се присъедини и Румен Горанов. Останалите са 11 юноши от отбора, станал втори на държавното тази година, както и футболисти от дублиращия отбор през миналата кампания. Очакват се и още попълнения.

Ощр от категория Тема на деня