Намери ни
To Top

Любовта се отплаща! Клубът на сърцето му ще го накара да твори

Когато човек отдаде сърцето си в своята страст, тя неминуемо се отплаща за това. Сега, когато е в най-тежкия период от кариерата си именно любовта на сърцето му ще помогне на Марио Балотели.

Сензационно завръщане на закотвения на пейката в Ливърпул нападател в Милан е на път да се осъществи, разкри Джанлука Ди Марцио. Специалистът по трансферите на Апенините обяви, че „росонерите“ работят за завръщането на СуперМарио на „Сан Сиро“.


Навършилият 25 години нападател от месеци е в немилост в Ливърпул не попада в плановете на мениджъра Брендън Роджърс, който плати за него 20 милиона евро именно на Милан през 2014 година.

Вчера Балотели се срещнал лично със Синиша Михайлович и неговия помощник Сакич във Флоренция. Сръбският специалист обмисля сериозно да се опита да възроди кариерата на един талант, който е на път изцяло да се съсипе едва на 25.

Двамата работеха заедно в Интер, когато Балотели бе взет от юношите на „нерадзурите“ и веднага помогна на тима воден от Роберто Манчини (Михайлович бе негов помощник) да спечели титлата на Италия през сезон 2007/2008 г. с три попадения в 11 мача и общо за сезона седем гола в 15 мача, когато бе едва на 17 години.

Балотели никога не е крил любовта си към Милан, която вбесяваше тифозите на Интер. След един мач на „нерадзурите“ той дори се появи с фланелка на кръвния враг на пресконференцията.

 

Ощр от категория Трансфери