Намери ни
To Top

Титлите станаха по-желани! Секс кукла, маниячка на спорта, ще обслужи всеки шампионски отбор (снимки)

Истерия сред отборите в САЩ предизвика наградата обявена от една от най-големите порно звезди в страната. Тя обещава да обслужи всички играчи на отборите спечелили шампионските титли в държавните спортни първенства. Нежно уточнява, че ще готви, но през завивките и са минали повече от отбор играчи.

Лиса Ан все още се подвизава във филми за възрастни, но също така е известна като върл спортен фен, като често посещава спортни събития, среща се с известни играчи, които най-често рандевутата завършват в леглото й.


Lisa Ann02

Гостувайки в американско спортно предаване тя обеща да сготви за отбора, който спечели Супербоул. Тя ще почерпи с домашно приготвена храна всички играчи на шампиона.

„Който и отбор да спечели, обещавам на играчите домашно приготвена храна“, казва Лиса Ан, която вече приготви вечеря на играч на баскетболния Голдън Стейт Уориърс, който реши да се възползва от това, че отборът му спечели титлата в НБА.

„Сготвих на шампиона шампионско меню. Имаше сьомга, зеленчуци, салата, орис“, разкри 43-годишната секс машина без да изпада в подробности до къде е стигнала срещата.

Lisa Ann03

Ощр от категория Акценти