Намери ни
To Top

Феновете дочакаха: в Левски поставиха картите на масата

Феновете на Левски дочакаха това, което от дълго време желаеха. От ръководството на тима решиха да поставят картите на масата, за да не държат в неведение „синя“ България.

Мажоритарните собственици на ПФК „Левски“ – Иво Тонев, Александър Ангелов и Николай Иванов приеха да се срещнат с управителния съвет на Тръст „Синя България”.

Преди два дни от сдружението на феновете изпратиха покана за обсъждане на три основни точки, а днес чрез официалния сайт на клуба беше дадена зелена светлина за провеждането на дискусията.


Ето какво гласи съобщението:

„Уважаеми Господа, Мажоритарните собственици на „ПФК Левски“АД – г-н Иво Тонев, г-н Александър Ангелов и г-н Николай Иванов приемат публично отправената покана от страна на Управителния съвет на Сдружение „Тръст Синя България“, като заявяват готовност за участие в среща с управителния съвет на тръста на 10-11/09/2015 г., а именно в деня на плануваното заседание на Управителния съвет на „ПФК Левски“ АД, в офиса на дружеството, на ул. „Тодорини кукли“ № 47, стадион „Георги Аспарухов“, непосредствено след неговия край.

С уважение,
Иво Тонев
Александър Ангелов
Николай Иванов“

Ощр от категория Тема на деня