Намери ни
To Top

Световна звезда прави мръсно на Левски, сините ще имат сериозна работа с него

Един от най-добрите нападатели в световния футбол от края на миналия и началото на този век Патрик Клуйверт нанесе удар по Левски. Легендата на Аякс и Барселона в момента е селекционер на екзотичния карибски остров Кюрасао, който е под властта на холандската кралица, информира „Меридиан мач“.

Именно оттам са корените на един от летните трансферни удари на сините Джереми Де Ноойер. Халфът се представи на добро ниво в първите мачове от сезона в „А“ група и получи повиквателна за световните квалификации срещу Салвадор.


23-годишният футболист е включен в състава на малката островна страна. На 31 август е първият мач от третия квалификационен кръг за Мондиал 2018 в зона КОНКАКАФ. Реваншът е на 8 септември в Сан Салвадор. По това време ще има пауза в първенството заради мачовете и на нашия национален отбор с Норвегия и Италия, но за тогава от „Герена“ предвиждаха да направят своебразна миниподготовка и да обиграят още по-добре тима, за който продължават да търсят нови попълнения.

Не е изключено до края на месеца към състава да се присъедини поне още едно крило. Ако бъде одобрен, зимбабвиецът Кадр Амини също ще подпише договор.

Ощр от категория Трансфери