Намери ни
To Top

Манчестър Сити остава без играчи! Карат го през просото преди началото на сезона

Един куп играчи ще се плацикат по курортите, като не е ясно с кого ще бъдат заместени. Идеята е на наставника на тима Мануел Пелегрини, който може да си изпати от слаби резултати.

Нападателят на Серхио Агуеро пропуска началото на сезона в английската Висша лига на 8 август. Новината бе съобщена от мениджъра на тима Мануел Пелегрини.


Аржентинецът получава по-дълга почивка заради Копа Америка, като на по-голяма ваканция ще се радват също така Мартин Демикелис, Пабло Сабалета и бразилецът Фернандиньо.

„Мисля, че във футбола е важно да работиш здраво, но също така почивката има много голямо значение“, сподели Пелегрини, цитиран от Goal.com.

„Предстоят ни толкова много мачове през следващия сезон, затова ако не им дадем почивка от един месец след участието им за националните отбори, на тях ще им бъде много трудно после да работят здраво.“

„По-трудно е на южноамериканските играчи, защото сезонът за Пабло Сабалета, Мартин Демикелис, Серхио Агуеро и Фернандиньо завърши по-късно, в началото на месец юли.“

Ощр от категория Акценти