Намери ни
To Top

Лудогорец плюе на труда си. Отборът убива симпатиите на феновете

За една седмица симпатичният отбор, който се превърна в емблема на българския футбол, събрал повече фенове дори от националната ни гарнитура, се сгромоляса по особено трагичен начин.

Никога досега, в най-новата си история, Лудогорец не е записвал три поредни загуби. Да, разградчани и друг път са отпадали преди групите в Шампионската лига, но с достойнство. Резилът от двете поредни загуби (0:1, 1:2) срещу непретенциозния молдовски Милсами удари черно петно върху целия труд, с който „орлите“ изковаха футболната си история в последните години.


Гарнирано с фалстарта в началото на шампионата в „А“ група (загуба с 2:0 от Литекс като гост), ситуацията в тима придобива апокалиптични стойности. Прави чест на Кирил Домусчиев, че въпреки провалите, дава доверие на старши треньорът Бруно Рибейро. Португалецът е в небрано лозе и най-вероятно е шокиран от представянето на тима, за това доверието на собственика на Лудогорец е огромен жест към него.

Нека „орлите“ се отърсят от шока с молдовците и да видим ще възкръснат ли още тази седмица, играейки следващия си мач в шампионата.

Ощр от категория Анализ