Намери ни
To Top

Стойчо и Люпко ще пият бири заедно на Левски – Литекс. Двамата ще лежерстват в ложите по време на мача

Стойчо Стоев и Люпко Петрович ще се чукнат за „наздраве“ по време на мача между ръководените от тях отбори. Двамата наставника ще могат да се насладят на мача като фенове от ложата на стадион „Георги Аспарухов“, при това без да плащат билети.

Наставникът на „сините“ бе наказан от Дисциплинарната комисия към БФС и няма право да води отбора в една среща – домакинството на Литекс на 25 юли (събота) от 21:00 часа. Той ще трябва да седне на трибуните на „Герена“, където ще бъде и колегата му Люпко Петрович, който пък беше изгонен от пейката от съдията Станислав Тодоров при победата на „оранжевите“ с 2:0 над Лудогорец.


Петрович също отнася 1 мач и му е наложено глоба в размер на 1000 лева. Паричната санкция на Стоев е 500 лева, а причината за наказанието е, че наставникът на „Левски“ си изпусна нервите в 82-ата минута на мача с „Ботев“ (Пловдив) (1:1), когато налетя на четвъртия съдия Ивайло Марков и дори го блъсна. Треньорът реагира остро, защото реферите подминаха умишлен удар с лакът в лицето на Борислав Цонев.

Ощр от категория Тема на деня