Намери ни
To Top

Непознато за А група: Дербито Левски – Литекс ще се изиграе без…

На изключително куриозен момент могат да станат любителите на българския футбол тази седмица. Дербито от II кръг на “А” група Левски – Литекс почти сигурно ще се проведе, без двамата треньори да ръководят отборите си от скамейката, съобщава в. „24 часа“.

Наставникът на ловчанлии Люпко Петрович ще бъде наказан заради изгонването си с червен картон по време на мача срещу Лудогорец, спечелен от “оранжевите” с 2:0.


Сръбската легенда в треньорската професия реагира бурно, след като съдията Станислав Стоянов подмина явно грубо нарушение на играч на Лудогорец.

При равенството 1:1 срещу Ботев в Пловдив пък наставникът на Левски Стойчо Стоев изблъска резервния съдия Ивайло Милков. Потърпевшият не сигнализира за това на главния арбитър Николай Йорданов и треньорът на “сините” не бе пратен на трибуните.

Постъпката на Стоев обаче бе показана многократно от повторенията на телевизията. Делегатът на мача Емил Табаков е описал случката в доклад до дисцплинарната комисия на БФС. Тя има заседание във вторник.

Ощр от категория Акценти