Намери ни
To Top

Антирекордите чукат на вратата. Лудогорец изпадна в тежка дупка. Треньорът е на дузпата

Дойде времето, когато негативните резултати почукаха и на вратата на тима на Кирил Домусчиев. Лудогорец изпадна в черна дупка, записвайки две поредни загуби – една в квалификациите за Шампионска лига от Милсами (0:1) и втора от Литекс за първенството (2:0). Интересното е, че откакто е в елита Лудогорец никога не е записвал 2 поредни загуби.

И ако Кирил Домусчиев видимо побесня след резила в Разград срещу непретенциозния молдовски отбор, то вероятно след загубата в Ловеч тотално е изкипял.


  Босът на Лудогорец се слави с това, че не търпи провали. А от досегашните резултати най-притеснен трябва да е настоящият треньор на разградчани – Бруно Рибейро.

Наставникът дойда в Разград с богата визитка, но за момента по никакъв начин резултатите на отбора не я оправдават. Говори се, че ако Лудогорец не успее да отстрани Милсами в реванша, това ще бъде последният мач на Рибейро начело на тима.

Отделно, ако Лудогорец загуби и този мач, това ще бъде трета поредна загуба за тима, което никога до сега не им се е случвало, откакто са влезнали в „А“ група.

„Орлите“ обаче имат страхотна амбиция да продължат напред в Европа, за да повторят миналогодишния си подвиг, когато играха в групите на ШЛ. Още повече, че Фортуна им праща преодолими съперници, ако евентуално отстранят Милсами.

Сега всичко е в техните ръце.

Ощр от категория Анализ