Намери ни
To Top

Загубата на Лудогорец има обяснение: играчите се мразят. Има кандидат за гонене

Шокиращата загуба на Лудогорец от молдовския Милсами с 0:1 сериозно изненада футболната общественост. Тази изненада обаче има предистория, тъй като треньорът на „орлите“ Бруно Рибейро има проблем с поведението на играчите си. Треньорът е бил принуден да съобразява титулярния състав заради дисциплинарните изцепки на играчите.

Оказва се, че в неделя, в Разград се е разразил голям скандал.


На тренировката Джоди Лукоки се е сбил с друг от новите – Сисиньо. Бразилецът влязъл по-остро на конгоанецът с холандски паспорт, а след това двамата си скочили на бой. В крайна сметка побойниците били разтървани, а Лукоки бил пратен под душовете, като не завършил заниманието. Треньорът Рибейро обаче буквално е полудял, като на секундата е обявил на помощниците си: „Не искам да виждам и да чувам повече за този футболист, съобщава „7 дни спорт“. Това е и причината холандецът да не е сред титуларите за сблъсъка с Милсами.

Джоди Лукоки дойде в „Лудогорец“ преди по-малко от месец, след като беше купен от елитния холандски „Цволе“. За него разградчани платиха доста висока сума, като според медиите в Ниската земя става въпрос за 1 млн. евро, което е и рекорден трансфер на бившия му клуб. Лукоки е бил гледан лично от спортния директор на шампионите Методи Томанов и идва по неговата препоръка в отбора. Вероятно обаче той няма да се задържи много дълго.

Треньорът бил крайно разочарован от отношението на крилото от самото му идване в отбора. Той на няколко пъти закъснял за тренировка по време на лагера в Австрия, а също така подобно нещо му се е случило и на тръгване за една от контролите. Тогава целият автобус на шампионите е стоял и е чакал Лукоки да слезе от стаята си. За капак преди няколко дни конгоанецът се е скарал с един от тарторите на отбора, като е демонстрирал надменно поведение.

Ощр от категория Футбол