Намери ни
To Top

Бомбата на лятото гръмна! Ливърпул и Лудогорец стартират преговори, сделката е за 1 играч и той се казва…

Трансферната бомба на лятото гръмна. Чуждестранна медия разкрива, че световният гранд Ливърпул и Лудогорец стартират преговори. Сделката трябва да бъде за най-конвертируемия играч на орлите.

Според испанското издание „Естадио Депортиво“ Ливърпул проявява интерес към десния бек на разградчани Жуниор Кайсара.


Кайсара бе спряган като сигурно ново попълнение на Шалке, но сега и мърсисайдци се намесват в битката за подписа на бразилеца.

Визира се, че червените ще се разделят с Глен Джонсън, което отваря дупка в дясната зона на отбраната. Кайсара пък направи отлични мачове срещу мърсисайдци в Шампионска лига. Като дори на английска земя се отчете с уникална асистенция, след като направи решително действие в защита спрямо голямата звезда на Пуул Стърлинг, а после тръгна на мигновена контра и достави супер пас за Абало.

От Ливърпул били впечатлени от качествата на Кайсара. Цената му също не е сериозна за възможностите на англичаните и те ще са доволни да подпишат с Жуниор, пише „Естадио Депортиво“.

Явно се пече огромна трансферна бомба около Кайсара, който се явява най-конвертируемият играч на Лудогорец след мачовете в груповата фаза на Шампионска лига.

Ощр от категория Трансфери