Намери ни
To Top

Най-неочаквано! Митко Бербатов със сензационен трансфер! Родните фенове могат да ликуват…

Най-неочаквано Димитър Бербатов е на път да осъществи сензационен трансфер. А родните фенове могат да ликуват, защото ще имат възможност да го гледат на живо. Ако сделката се осъществи, то Бербо ще е само на километри от България и много близко до родното си място.

Олимпиакос няма да се откаже от идеята си да привлече Димитър Бербатов, пише днес вестник „Имерисия“, цитирайки важен фактор от клуба.


В Пирея са наясно с желанието на Бербатов да продължи кариерата си в Англия, но в последните 24 часа ръководители са имали нови разговори с мениджъра му и той е информиран, че гърците изявяват огромно желание да изпълнят всички изисквания на Бербо, само и само да подпишат с него.

„Бербатов е един от тримата футболисти, които Олимпиакос наблюдава, а другите двама са Антони Мюние от Монпелие и Александър Митрович от Андерлехт. И двамата обаче имат договори и Олимпиакос трябва да плати трансферна сума, за да ги вземе. Което пък ще свали възможностите за заплати на тези играчи, тъй като бюджетът на червено-белите също има своите рамки“, пише още гръцкия вестник.

Така гранда от Пирея чака отговор от Берба. От Митко зависи дали ще заиграе само на километри от България, в тим редовен участник в Шампионска лига.

Ощр от категория Трансфери