Намери ни
To Top

Загадката падна! Ето колко точно са дълговете на ЦСКА! Сумата ще изненада всички, защото е…

Всички фенове на ЦСКА трябва да чуят! Загадката падна, ясно е колко точно са дълговете на гранда, а сумата е изненадваща, защото се оказва значително по-малко отколкото се визира в медийното пространство.

„Дълговете на ЦСКА са около 22 милиона, но… Забележете около 8 милиона са задължения към Петър Манджуков и Юлиян Инджов, а около 3 милиона са към Томов. Нали всички те казаха, че са готови да ги опростят. Така остават към 11 милиона задължения, главно към НАП, това е истината“, отсече Стойчо Младенов в ефира на TV7.


Излиза, че досега са погасени над 11 милиона дългове, но те са спаднати като нов дълг – този път към Манджукови, Инджов и Томов. Така, ако тримата опростят въпросните сумите, ще излезе, че дълговете на ЦСКА са не повече от 11-12 милиона лева, при положение, че горните 3 персони спазят обещанията си и се намери сериозен купувач.

Това е ситуацията в ЦСКА, а вече всякакви играчи се опитват да разработят своите сценарии, въпросът е докога армейската общност ще търпи да е като в завеса и да не знае какво точно се случва в любимия клуб.

Явно са погасени над 10 милиона дългове наистина, но са начислени такива на същата стойност към Томов, Инджов и Петър Манджуков. Извън въпросните суми, остават не повече от 11-12 милиона задължения към НАП, които спокойно могат да бъдат и разсрочвани. Ако е налице стройна организация в ЦСКА и ако някои лица, спазят обещанията си. Това обаче едва ли ще се случи…

Ощр от категория Анализ