Намери ни
To Top

Цял свят се прекланя! Вижте какво ще прави Ицо Стоичков по време на финала в ШЛ

Това се казва да си голям! Само след броени дни Барселона и Ювентус ще излязат във финала на Шампионска лига, а това което ще прави Ицо Стоичков по време на сблъсъка е запазена марка, може би само за самия него. Що се отнася до българи на голямата световна-футболна сцена.

Христо Стоичков ще бъде ВИП гост на Барселона за финала в Шампионската лига в Берлин на 6 юни. Клубът е поканил всички свои бивши кавалери на „Златната топка“ в очакване да видят втория требъл в историята на гранда на „Олимпиящадион“ срещу Ювентус.


За двубоя Стоичков пристига директно от Маями и има покана за галавечерта на Барселона след финала – без значение от крайния изход.

През 2009-а най-известният българин по света стана рекламно лице на Барса за финала срещу Манчестър Юнайтед, пак на олимпийски стадион – но в Рим. Тогава каталунците победиха с 2:0 (голове на Лео Меси и Самуел Ето’о), а Димитър Бербатов влезе безуспешно като резерва за червените дяволи.

Стоичков фигурираше на всички рекламни брошури на клуба за онзи финал. Сега Барселона покани и бившите треньори, с които е печелил европейски купи, не само в турнира на шампионите. Ръководството иска в най-големия мач да събере най-великите си кадри и да докаже още веднъж мотото си – „Повече от клуб“, разкрива „Труд“.

Ощр от категория Тема на деня