Намери ни
To Top

Във Франция избухнаха! Манджукич подписва с Монако, а Бербатов напуска и отива в…

Медиите във Франция избухнаха. Звездата на Атлетико и Хърватия Марио Манджукич ще е заместникът на Бербатов в Монако. Митко пък ще играе за тим от Англия или САЩ. Ето и подробности.


Авторитетният френски всекидневник „Льо Паризиен“ съобщава, че за потенциален заместник на Бербо е спряган именно Манджукич. Според непотвърдена информация френският клуб вече е осъществил контакт с Марио, който бе в полезрението на Монако и миналото лято, но в крайна сметка премина от Байерн в Атлетико.

Сега обаче ръководителите на монегаските са твърдо решени да привлекат Манджукич и в името на тази цел били готови да пожертват Димитър Бербатов. Според „Льо Паризиен“ пристигането на хърватина е пряко свързано с напускането на Бербо.

Бъдещето на Димитър пък е свързано с 2 дестинации. За него има оферти от САЩ и Англия. Така почти сигурно той ще заиграе или на Острова, или чак в Щатите. Животът в Англия е добре познат на Бербатов, а наскоро той оглежда имения с дестинация Флорида, което го свързва с местния елитен тим Орландо.

Ощр от категория Трансфери