Намери ни
To Top

Агентът на Чочев започна преговори! След фурора, вижте с кой отбор ще подпише Ивайло

Агентът на Ивайло Чочев започна преговори! Българинът направи фурор в Калчото, а сега се насочва към подпис, който ще му гарантира добро име пред всички.

Останал докрай верен и коректен към ЦСКА, сега Чочев е пред стъпка, която ще покаже, че на този млад играч може да се има доверие. Нещо, което се цели във всички големи грандове и съчетано с таланта на Ивайло може да го изведе до върховете на футбола след години.

Ивайло Чочев е близо до нов договор с Палермо.


Агентът на българския национал Петьо Костадинов е провел днес по обяд среща с ръководството на сицилианците, информира Проспорт.бг. В резултат на разговорите в следващите две седмици бившият футболист на ЦСКА и Чавдар (Етрополе) трябва да подпише ново споразумение. Настоящият контракт е до 2017 година.

Както е известно, Чочев беше привлечен в Палермо през миналото лято. От началото на месеца халфът се представя ударно в Серия „А“ – с три гола и много силна игра. Благодарение на двете си попадения във вратата на Дженоа (2:1) „Гадзета дело Спорт“ го класира в идеалните 11 за 31-ия кръг.

Отделно от това срещу генуазците и Удинезе (3:1), когато се разписа за първи път, той бе определян и за Играч на мача. Срещу Парма (0:1) в последния кръг Чочев записа цял мач и само късметът го лиши да се разпише в трета поредна среща.

Преподпише ли с Палермо, Ивайло ще се оформи като любимец на всички в тима. А този клуб може да му бъде трамплин към трансфер в отбор от Топ 20 на Европа по класа.

Ощр от категория Трансфери