Намери ни
To Top

Започва се, Лудогорец няма милост! Домусчиев вади милиони и разградчани купуват…

Започва се, Лудогорец няма милост! Устремен към нов пробив в групите на Шампионска лига, Кирил Домусчиев вади милионите, а разградчани ще се подсилят с играчи право от меката на футбола – Южна Америка.

Лудогореци са изпратили свой човек на скаутска мисия в Южна Америка, разбра „Тема Спорт“. Той трябва да се увери в качествата на няколко футболисти, които вече са направили впечатление на клуба. Както е известно, преди време стана ясно, че разградчани имат намерение да привлекат колумбийски полузащитник, който се подвизава в елита на Аржентина и е изключително класен за родните стандарти.


Досега от влизането си в „А група“ Лудогорец е взел няколко играчи директно от Южна Америка. Това са бразилците Марселиньо, Жуниор Кишада, Гилерме Шоко и Вандерсон, колумбиецът Себастиян Ернандес, който сега е под наем в Черно море, и Франко Бано. Последният обаче не остави никаква следа в клуба и бързо бе освободен.

Сега се очаква разградчани да направят сериозна селекция, предвид желанието за нов пробив в Шампионска лига, а това означава, че Домусчиев този път ще трябва да развърже кесията по-сериозно в сравнение с миналите трансферни прозорци. Южноамериканците пък са отличен вариант за попълване класата на орлите.

Ощр от категория Трансфери