Намери ни
To Top

Домусчиев не се шегува! Не една, а цели 2 трансферни бомби в Разград, с Лудогорец подписват…

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев не се шегува! Не една, а цели две трансферни бомби в Разград. С Лудогорец през лятото ще подпишат… цели две нови остриета. Ето и какво гласи последната информация около орлите.

Лудогорец почти сигурно ще привлече двама нападатели през лятото, разбра „Тема Спорт“.


Шампионите са решени на този ход заради очакваната раздяла с Роман Безяк и Юнес Хамза. Първият има договор с клуба до юни, докато тунизиецът не попада в плановете на треньора Георги Дерменджиев.

Така тимът ще остане само с един чист нападател в лицето на Жуниор Кишада. Затова скаутите на клуба вече са изготвили списък с десетина футболисти, от които да бъдат избрани двама. Сред вариантите пред Лудогорец бе и бразилецът Жуниор Мораес, чийто контракт с Металург Донецк изтича след края на сезона. Бившият играч на ЦСКА обаче почти сигурно ще откаже на разградчани.

Домусчиев пък е дал финансов картбланш на скаутите на Лудогорец. Орлите ще гонят задължително влизане в групите на Шампионска лига и поради това въпросните нападатели ще са от сериозна класа за стандартите на родната „А“ група.

Ощр от категория Тема на деня