Намери ни
To Top

Точно преди мача с Юве, тежка вечер за Бербатов! За жалост във Франция обявиха, че Митко е…

Тежка вечер за Димитър Бербатов, точно преди мача с Ювентус в Шампионска лига. За жалост, броени часове преди срещата във Франция обявиха, че Димитър е словесен грубиян и го грози наказание.

Петлите са изключително строги относно обиди изречени от спортисти като наскоро суперзвездата Златан Ибрахимович попадна под местната строгост.

Неприятно е, че сега името на Берба се спряга за санкция и то в часовете преди важния реванш с Юве.


Да се надяваме, че Бербатов няма да се повлияе от френските медии, а ето какво пишат петлите.

Димитър Бербатов може да отнесе сериозна санкция от Дисциплинарния комитет на Френската футболна федерация. Бербо е обвинен в това, че е обидил един от реферите в мача на Монако срещу Рен, завършил 1:1.

Медиите във Франция твърдят, че Димитър е изрекъл нецензурни думи по адрес на четвъртия съдия през изминалия уикенд.

Бербо бе заменен в 67-ата минута на двубоя при резултат 1:0. При отправена към него забележка, че напуска терена прекалено бавно, се твърди, че той не е сдържал нервите си е отвърнал нецензурно на рефера.

Сега се изчаква докладът от мача, за да стане ясно дали въпросната ситуация е описана. А Бербатов го грози наказание точно преди последните мачове от Лига 1. В момента Монако се бори за 3-ото място, което дава право на участие в Шампионска лига през следващия сезон.

Ощр от категория Тема на деня