Намери ни
To Top

Трансферна бомба! Съдбата събира Бербо и Тевес, от следващия сезон двамата ще играят в…

Трансферна бомба избухна днес. Съдбата е на път да събере бившите голмайстори на Висшата лига Димитър Бербатов и Карлос Тевес отново в един и същ шампионат.

Този път двамата ще се надпреварват в голмайсторската листа на Лига 1. Ето и подробностите.


Ръководството на ПСЖ е готово да предложи 15 милиона евро за нападателя на Ювентус Карлос Тевес, съобщава Le Parisien. Парижани могат да предложат на аржентинеца годишна заплата от 5.5 милиона евро, което е с милион повече от моментното му възнаграждение в клуба от Торино. Френското издание подчертава, че такъв трансфер е възможен само ако Езекиел Лавеци бъде продаден.

Според местните медии пък Монако и Димитър Бербатов са на крачка от финализиране на нов договор между монегаските и Берба.

Така Димитър и Карлос, които бяха конкуренти във Висшата лига с екипите на Ман Юнайтед и Ман Сити, сега най-вероятно ще се съберат отново като съперници, но с фланелките на френски грандове. За известен период двамата си партнираха в атаката на червените дяволи, но сега се очертава отново да са съперници както в най-силния им сезон, когато бележеха непрестанно за двата гранда на Манчестър.

Сега съдбата е на път да събере реализаторите в Лига 1.

Ощр от категория Тема на деня