Намери ни
To Top

Милиони в Англия се смеят! Ливърпул с нов потресаващ трансфер! За клуба ще играе…

Милиони фенове на футбола в Англия се смеят. След изсипването на купища пари за играчи като Керъл, Адам, Даунинг и прочие, сега Ливърпул решава да атакува титлата следващия сезон (защото това е реалната цел за клуб  с такава история и бюджет) с играч, който е смятан вече за ненужен в конкурента Манчестър Сити.

Националът на Англия Джеймс Милнър ще напусне Сити през лятото и ще продължи кариерата си в Ливърпул, съобщава „Мирър“. 29-годишният халф иска повече шанс за изява, а мениджърът на червените Брендън Роджърс смята да го използва за заместник на Стивън Джерард в центъра на терена.


Идолът на мърсисайдци напуска Острова след края на сезона и отива в американската МЛС, където ще се състезава с екипа на Ел Ей Галакси.

Очаква се Милнър да взима по 125 хил. паунда на седмица на „Анфийлд“. Договорът му със Сити изтича след края на сезона, а преговорите за нов такъв са в застой.

Точно с Милнър ли Ливърпул пак ще стане това страшилище, което милионите фенове на тима искат да виждат, когато Пуул излиза на терена? По-скоро не, предвид, че от Сити на практика се отказват от Джеймс.

Ощр от категория Тема на деня