Намери ни
To Top

Ето коя голяма звезда вече не иска да играе за ЦСКА! Червените ще бъдат напуснати от…

Една от най-големите звезди в сегашния тим на ЦСКА вече не иска да играе за гранда. Играчът е непреклонен в позицията си и ще напусне армейците още това лято. Ето какво гласи и самата информация.

Крилото на ЦСКА Тони Силва все пак може да премине в Бешикташ, но през лятото.


В паузата на шампионата армейците отхвърлиха оферта от турския гранд, тъй като Стойчо Младенов не искаше да се разделя с повече от един от ключовите си играчи. Силва не прие никак добре това решение и все още играе без никакво настроение, макар от пропадналата сделка да изминаха близо 2 месеца.

„Тема Спорт“ разкрива, че армейците и Бешикташ са подписали рамково споразумение, според което Силва може да заиграе в Турция от лятото. Тази договорка гарантира на гранда от Истанбул, че ще се ползва с предимство, в случай че към крилото има интерес и от други клубове. В документа не е фиксирана трансферна сума, но се предполага, че Бешикташ ще трябва да се бръкне поне с 800 000 евро за правата на португалеца.
Самият Силва има желание да напусне ЦСКА, тъй като смята, че е достигнал тавана си на „Армията“. Той е записал 36 мача и 7 гола в А група. През миналото лято за крилото имаше оферта и от Брюж, но тя също бе отхвърлена.

Не само той, но и още доста от настоящите футболисти ще се разделят с клуба след края на сезона дали чрез продажба, преотстъпване или разтрогване на договорите, допълва вестникът.

Ощр от категория Тема на деня