Намери ни
To Top

Вижте кои 2 звезди казаха НЕ на Левски! От клуба искат да си тръгнат тарторите…

2 звезди казаха НЕ на Левски и Георги Иванов в купом. Лошото за сините е, че става въпрос за може би най-силните играчи на клуба в момента. Ето какво гласи последната информация от „Герена“.

Испанците Антонио Аниете и Мигел Бедоя са прекратили преговорите за удължаване на договорите си с Левски и засега отказват да се обвържат за дълго с българския гранд.


Спортният директор Георги Иванов държеше те да го сторят, но оставането им на „Герена“ и след лятото не е никак сигурно.

Контрактът на Антонио Аниете изтича на 30 юни. Той обаче е обявил, че ще го преподпише в случай, че Левски се сдобие с квота за евротурнирите. Това може да стане само ако отборът спечели Купата на България. Ако сините не вземат трофея, то испанецът ще напусне.

Същото желание е изявил и Мигел Бедоя. Халфът обаче има контракт със сините и за следващия сезон. Така че Левски най-вероятно ще вземе прилична сума от негова продажба.

Мачовете за Купата на България се падат решаващи за бъдещето на сините. За Левски ще е отлично, ако спечели трофея, осигури си място в Европа и задържи двата испански аса в атаката си.

Ощр от категория Трансфери