Намери ни
To Top

Официално! Николай Михайлов с мозъчно сътресение, състоянието му е…

Продължават да се случват само негативни събития в българския спорт през последните дни. След смъртта на Милен Добрев, скандалите с допинг в щангите, войната в ЦСКА на високо ниво и тоталния крах на Левски в А група, сега и Николай Михайлов има проблеми.

Вратарят получи мозъчно сътресение по време на мача на Мерсин срещу Газиантепспор. Срещата бе от 25-ия кръг на турското първенство и завърши със загуба за Мерсин с 0:1.


Националният ни страж бе титуляр за домакините, а при едно центриране падна лошо и получи удар в главата. Героично Михайлов доигра двубоя, но веднага след него бе откаран в болница.

За негова радост няма нищо сериозно, но най-вероятно ще трябва да почива между два и три дни. От понеделник Михайлов се налага да бъде на лагер сбор с националния отбор преди важната европейската квалификация с Италия на „Васил Левски”, която е на 28 март.

За щастие състоянието на Ники е по-добро, но едва ли той ще може да стартира под пълна пара подготовката за ключовия мач с останалите лъвове. Което прави почти сигурен титуляр в срещата Владо Стоянов.

Ощр от категория Футбол