Намери ни
To Top

Ето кои са вариантите за наследник на Стойчо Младенов! Треньор на ЦСКА ще е един измежду…

Стойчо Младенов вече официално е аут от ЦСКА, а вариантите за негов заместник вече са уточнени. Начело на армейците ще застане един измежду следните специалисти. Информацията е на БЛИЦ и гласи:

„Тази вечер до 22 часа шефовете на ЦСКА са обсъждали няколко идеи. Едната е да се назначи млад специалист, който няма достатъчно опит, но е или юноша на ЦСКА, или е играл в мъжкия отбор на червените.


Тук вариантите са Методи Деянов, Галин Иванов, Александър Томаш, Адалберт Зафиров и Филип Филипов, въпреки че първите двама нямат необходимия лиценз. Един от тях обаче ще излезе доста по-евтин, което ще спомогне за смекчаване на тежката финансова криза.

Обсъждани са били и имената на Пламен Марков, Димитър Пенев, Любослав Пенев, Милен Радуканов, включително е дадена идея да се потърси и Георги Василев, който наскоро се завърна в Етър. Спрягано е и името на един от най-големите противници на Стойчо – бившият помощник-треньор на ЦСКА и националния отбор Радослав Здравков. При тези варианти обаче шефовете много добре знаят, че ще трябва да бръкнат по-дълбоко в и без това изтънелите си джобове.

Не е изключено да се потърси и чужденец, но поне засега шансовете българин да смени Стойчо са 80%. Ако шефовете се спрат на някой от младите специалисти, ще му предложат договор само до лятото с опция за удължаването му.

Ощр от категория Тема на деня