Намери ни
To Top

Няма левскар, който да не се просълзи! Вижте какво се случи в гранда днес!

Няма левскар, няма човек със сърце, който да не се просълзи, след като разбере какво се случи в гранда днес. Информацията е разтърсваща и ни показва какво изгуби българския футбол в момента – а именно своя морал.

Изнемогващ с парите, затруднен да си плати сметките, да си купи лекарства, възрастен човек дари 10 лева за Левски. И през сълзи заяви, че няма повече пари, които да даде за любимия си клуб.


Пенсионерът знаел, че няма да получи акции срещу такава малка сума, но искал да помогне с каквото може.

Жестът му бил забелязан от Константин Баждеков, който му дал документ, че ще получи книжа на стойност 10 лева. Както е известно, на „Герена“ обявиха, че минималната сума за набирането на дарения ще е 100 лева.

Има ли смисъл да се коментира, мъж- левскар от десетилетия, гледал велики играчи и победи на сините, насладил се на гения на Гунди, на 5-е гола срещу Барселона, на отстраняването на Аякс дава последните си възможни 10 лева за Левски.

А в клуба разни ментета получават по 15 000 лева заплата, за да претендират, когато възнагражденията им се забавят, за да са извън Топ 6 на шампионата и с безхарактерното си поведение да петнят фланелката носена от Гунди.

Един възрастен мъж показа на сегашните ръководители и играчи не само в Левски, а и в цялата „А“ група какво са загубили към момента – а именно високия морал и чувството за дълг!

Ощр от категория Анализ