Намери ни
To Top

Трансферната бомба на десетилетието! Въпреки забраната, Барса взима най-добрия играч на Реал!

Трансферната бомба на десетилетието се пече. Въпреки забраната за нови покупки, Барселона вече договаря сензационната сделка. Според информацията каталунците ще привлекат считания от мнозина за най-добър играч на Реал в края на миналия сезон Анхел Ди Мария.


Анхелито премина от Мадрид в Ман Юнайтед, но сега Луис ван Гаал не е доволен от него и търси размяна Педро за Ди Мария. В Барса пък с радост ще жертват Педро Родригес за Анхел, който е пръв приятел със сънародника си Лионел Меси.

Наказанието, което Барселона има от ФИФА няма да попречи на осъществяването на сделката, защото Ди Мария просто ще остане да играе под наем в Манчестър Юнайтед до края на календарната година. Аржентинецът обаче няма да бъде заявен в Шампионска лига от червените дяволи, ако те участват в надпреварата, допълват на Острова.

От суперзвезда на Реал и човек с главен принос за 10-тата титла на европейски клубен шампион на белите до играч на Барса, в Англия и Испания визират, че това ще е съдбата на Ди Мария.

Дори наставникът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне в края на миналия сезон обяви, че Анхелито е най-добрият играч на Реал за 2014-а година. Ако размяната се осъществи това ще е най-неочакваната сделка между грандове за десетилетието, а Барса може да придобие огромна мощ по лявото крило на атаката.

Неймар на самия фланг, Ди Мария като ляв външен халф, а Меси централен нападател подпомагащ двамата си приятели по лявото крило. Едва ли има защита, която иска да срещне триъгълника Анхел Ди Мария – Неймар – Лео Меси на терена.

Кристиано Роналдо пък би бил бесен от подобен развой на събитията, както е известно, той също е близък с Анхелито и до последно настояваше аржентинецът да остане в Реал, а сега може да се наложи да се изправи срещу Анхел и Меси накуп.

Ощр от категория Трансфери