Намери ни
To Top

Мърдане няма! Вижте кои звезди на А група ще бъдат обвинени в черно тото до дни!?

Мърдане няма, прокуратурата е събрала нужните доказателства и до дни ще бъдат повдигнати обвинения в черно тото. Две от най-големите звезди на „А“група попадат в информация, която със сигурност няма да се хареса на феновете им.

Очаква се най-късно до месец обвиненията да бъдат повдигнати. Те ще бъдат не само срещу футболисти, но и към хора, които са част от схемите в черното тото.


Говори се, че сред настоящите играчи, които ще бъдат обвинени са Мартин Камбуров и Александър Тунчев, информацията е разпространена от БЛИЦ и в.ШОУ.

Петното върху бившите шампиони Камбуров и Тунчев е голямо, ако новината се потвърди. Но и това да се случи, двамата все пак са невинни до доказване на противното и в съда могат напълно да изчистят имената си.

Има ли черно тото в А група? Мащабната акция, която се проведе през декември се разраства и е въпрос на време пъзелът да се разплете. За пореден път ли всичко ще остане потулено или най-накрая властите ще имат някакъв успех в борбата за изчистване на родния футбол?

Интересно е каква ще бъде позицията и на БФС по въпроса. Борислав Михайлов от години визира, че се бори за развитие на спорт номер 1 в България, но е факт, че националният ни отбор е в регрес, юношеските формации са в постоянен спад, а сега и скандал с черно тото тресе „А“ група!

Ощр от категория Футбол