Намери ни
To Top

Цял свят е шокиран! Милиони печалби от Ботев – ЦСКА, вижте как се слагат пари за 1-ца (снимка)

Букитата пропищяха! Мачът между Ботев и ЦСКА донесе огромни печалби. Срещата завърши при знак 1-ца, а следващата снимка разкрива как в световен мащаб всички са доволни от този резултат (освен самите заложни къщи).

Постоянно спадаща ставка за единица при всички водещи къщи. Сериозни суми сложени на този знак и най-вероятно многомилионни печалби на играчи от цял свят.


Следната снимка е доказателство за това как масово се слагат пари за 1-ца на Ботев – ЦСКА. В частност за 6-я в класирането срещу 2-я.

Ботев е в Топ 6, сериозен удар по амбициите на армейците за титла и добра новина за Лудогорец. Левски остава да играе във втората шестица, а букмейкърите търпят сериозни загуби (макар част от къщите предвидливо да за блокирали срещата дълго преди началото на мача).

Случайно или не, редица хора познаха изхода на този двубой. (Снимката е от полувремето на срещата, а коеф. важат за началния час на мача). Стрелката надолу под знака 1, говори сама за себе си. Шок за букмейкърите по цял свят и радост за играчите, това донесе победата на канарчетата над червените.

1

Ощр от категория Анализ