Намери ни
To Top

Ман Юнайтед взриви Англия: Подписахме с играч по-добър от Роналдо!

Манчестър Юнайтед взриви Англия. Лично от щаба на червените дяволи се похвалиха, че привличат играч по-добър от Кристиано Роналдо. Гръмката заявка е дело на скаута на английския гранд Ед Ван Стийн.

Той похвали очакваното ново попълнение на Юнайтед – холандецът Мемфис Депай, определяйки го като по-добра инвестиция от Роналдо, по времето, когато сър Алекс Фъргюсън взе младия КР7 в Манчестър.


21-годишният талант на ПСВ Депай се готви да напусне Холандия, а „Олд Трафорд“ е най-вероятната му дестинация. Като се счита за почти сигурно, че Ман Юнайтед ще подпише с Мемфис това лято.

„Ако го сравните с младия Кристиано Роналдо, ще видите, че Депай е по-завършен. На 21 Роналдо правеше някои грешки, които е правил и на 17. Мемфис има далеч по-изчистен стил от младия Кристиано. Мога да кажа само хубави думи за Депай“.

Към момента Мемфис, който се подвизава по двата фланга на атаката има 16 гола в холандския шампионат през сезона, което е впечатляващ показател за крило. И на Острова се счита, че бъдещето на нападението на Юнайтед е свързано с младия холандец. Заявката, която дава Стийн, че Депай е по-добър от Роналдо на 21 годишна възраст е наистина гръмка.

Ощр от категория Трансфери