Намери ни
To Top

Цял свят коментира! Багата и Кличко се сбиха, има категоричен победител (видео)

Всички българи трябва да чуят! Благой Иванов – Багата преби Владимир Кличко, а целият свят коментира падението на украинеца. Най-известният мъж в света на бокса, що се отнася до промоутърите Дон Кинг избухна с думи за Кличко.

„Това не може да бъде шампион! Той няма никаква популярност, а свръхтежка категория запада. ММА измести бокса като интерес.


Звездите на ММА правят по-добър имидж на спорта си, отколкото този, който Владимир Кличко носи на бокса“.

Така Дон Кинг казва, че мъж като Багата е пребил Кличко за интереса на феновете и е в пъти по-любопитно да се наблюдава боеца Благой Иванов на ринга, отколкото Владимир Кличко.

Тежки думи! За Дон Кинг един от спортните любимци на България Багата е много по-интересен боец от шампиона в бокса Кличко.

И мъже като Иванов доминират над Влад категорично в битката за обичта на феновете. Това е мнението на човек спечелил стотици милиони долари от силовите спортове, а каква е позицията на българския фен, всеки може да отговори сам за себе си?

Милиони привърженици по света коментират изказването на Дон Кинг, а ето защо той твърди, че Багата е победил Кличко в битката за популярност.

Ощр от категория Бойни Спортове