Намери ни
To Top

Цеца заряза рождения си ден заради сватбата на футболна звезда: ето кой ѝ плати хонорар от 1 000 000 €!

Легендата на сръбския попфолк Цеца ще пренабрегне собствения си рожден ден, защото получи хонарар, приближаващ се според слуховете до 1 млн. евро. Вдовицата на Аркан е получила оферта за участие само 2 дни след личния си празник от звездата на Манчестър Сити Александър Коларов. Бранителят е луд фен на песните й и пожелал именно Цеца да му пее на сватбената церемония. Певицата обаче се дърпала, тъй като планувала ЧРД-то си отвъд граница.


Това принудило Коларов на няколко пъти да подобрява офертата и се стигнало до баснословната сума, разкандардисала направилата преди месеци поредния си концерт и у нас изпълнителка.

Цифрата надали е проблем за бранителят, който получава по около 100 000 паунда на седмица в Сити и всъщност ангажирането на Цеца ще му коства около 2 заплати. Коларов ще каже „Да“ на дългогодишната си приятелка на 16 юни тази година. Тържеството ще се състои в известен хотелски комплекс в Белград, а сред гостите освен съотборниците на футболиста ще бъдат и десетки известни личности от Сърбия.

 

Ощр от категория Тема на деня