Намери ни
To Top

Той заложи 15 евро на права колонка от три тотални изненади и прибра над 25 бона!

Последният уикенд донесе доста разочарование на играчите, които имат солиден стил на залагане и се доверавят на фаворитите в своите фишове.

Вчера бе особено „крив ден“ за повечето фенове на спортните залози. Само за пример, в Примера дивисион, шампионът Атлетико Мадрид допусна поражение при гостуването си на Селта. А само седмица преди това дюшекчиите разбиха градския си съперник Реал с 4:0.


В италианската Серия А пък и Ювентус, и Рома не успяха да бият опашкари. Да не говорим за френската Лига 1, където ПСЖ допусна да профука аванс от 2 чисти гола при домакинството си на Каен.

Но да се върнем към историята на човека, който направи сериозна пачка от един съботен следобед.

На 24-ти януари 2015 година се изигра четвъртият кръг от английската ФА къп. Играч от Дъблин решил да пусне култов фиш. Със залог от 15 евро майсторът изиграл следната права колонка:

Челси – Брадфорд Сити 2

Манчестър Сити – Мидълзбро 2

Тотнъм – Лестър Сити 2

Общата му печалба възлиза на 25,740 евро, пише „dailyrecord.co.uk“. Изданието не съобщава името на победителя по обясними причини.

Остава да гадаем дали този ирландец сериозно е мислел, че е възможен подобен развой на горепосочените двубои или просто е похарчил 15 евро заради самата игра.

Ощр от категория Футбол