Намери ни
To Top

Най-известната бивша на Роналдо не издръжа: Стига вече! Ц*ците ми пораснаха, защото…

Най-известната бивша партньорка на Кристиано Роналдо не издържа и в частен разговор даде отговор на най-често задавания въпрос, свързан с нейното име в последно време. Милиардерската наследничка Парис Хилтън, която имаше афера с CR7 през 2009 г., споделила пред близки приятели, че всъщност увеличаването на гърдите й е дошло по естествен път, а не след намеса на пластичен хирург. Вероятно с известна доза срам, поп изпълнителката признала, че е надебеляла, а едно то малкото хубави неща на това е, че промяната в килограмите се е отразила на размера на бюста й.


„Не съм си правила никакви корекции! Нямам силикон, не съм минала лечение със стволови клетки, нито пък ползвам подплънки. Просто, когато не спазвам диета, качвам първо там. А когато започна да слабея, отново губя от обиколката на бюста си“, признава Парис пред аверите.

„Тук няма нищо хора…, нищо, освен естествени форми“, забавлява се Парис, която въпреки нашишкавяването очевидно се радва на уголемения бюст и обича да качва снимки, с които да дразни бившите си. Само преди дни Хилтън заяви, че съжалява личните си любови, като вероятно включва в това число и носителя на „Златната топка“ за последните 2 години.

5354353553

Парис Хилтън

Ощр от категория Футбол