Намери ни
To Top

Той заложи 3 паунда за 464 хиляди, издъни го само един гол! Вижте кои са мачовете…

Сърцето на Скот Уокър бе разбито точно преди Свети Валентин. Причината обаче не бе жена, а фиш, който можеше да му донесе 464,617 паунда.

Във вторник Скот решил да се позабавлява и заложил 3 паунда на права колонка от 9 мача.

Всичките мачове били от Острова и щели да се изиграят същата вечер.


Освен прогнозите за крайния изход на срещите, Уокър е заложил и, че всеки един от 18-те отбора ще отбележи гол.

„Изобщо не съм си и помислял, че мога да спечеля нещо от този фиш. За първи път видях резултатите 15 минути преди края на мачовете. Не можех да повярвам“, споделя Скот Уолкър.

Какви всъщност са прогнозите?

Арсенал – Лестър 1

Блекбърн – Родъръм 1

Блекпул – Мидълзбро 2

Чарлтън – Норич 2

Ипсуич – Шефийлд Уензди 1

Бристол Сити – Порт Вейл 1

Карлайл – Шросбъри 2

Макълсфийлд – Олтринкъм 1

Лутън Таун – Йорк Сити 1

Мачът, който издънва Скот, е домакинството на Лутън. В тази среща петият в Лига 2 на Англия се изправя срещу предпоследния във временното класиране.

Факт е, че 4 от 5-те победи на Сити за сезона са постигнати като гост. 5 от 13-те ремита на тима, преди двубоя с шапкарите, са взети при мачове далеч от дома.

В 59-та минута Йорк вече води с 2:0. Две минути по-късно опашкарите остават с човек по-малко. Следва домакински натиск и два бързи гола.

15 минути преди края резултатът е равен.

Напразно Скот чака заветния трети гол. До края се случва още едно значимо събитие. Централен защитник на Лутън получава червен картон в 86-та минута и двата тима доиграват мача с по 10 души.

В крайна сметка срещата завършва 2:2 и само липсата на един гол лишава Скот Уокър от възможността да превърне за една вечер 3 паунда в 464 хиляди.

Ощр от категория Футбол

  • Ботев (Пд) към Етър: Добре дошли в клуба на столетниците

    Ботев (Пловдив) също честити празника на Етър. Както е известно, днес великотърновският клуб навършва 100 години, а „жълто-черните“ поздравиха „болярите“ по...

    24/04/2024
  • Герена става собственост на Общината

    Решение за прехвърляне на собствеността на спортен комплекс „Георги Аспарухов“ бе одобрено от областната управа на София към Столична община, съобщи „Сега“. Предложението...

    24/04/2024
  • Етър благодари на БФС

    Етър благодари на БФС, който поздрави „виолетовите“ по случай 100 години от основаването на клуба. Днес един от най-емблематичните клубове от...

    24/04/2024