Намери ни
To Top

Отбор от „А“ група чака Карачанаков, не е Локо (Сф)

Напусналият преди седмици ЦСКА Антон Карачанаков може да заиграе в отбор от „А“ група, различен от столичния Локомотив. Техничарят е бил поканен от ръководството на Ботев (Пд), призна изпълнителният директор Тервел Златев пред „Спортал.бг“.

„Да, Антон Карачанаков го поканихме.


Аз лично разговарях с него два пъти. Портите на Ботев (Пд) са широко отворени за него. Моето и на Петър Пенчев желание е да играе при нас. Ще видим как ще се развият нещата. Той помоли за определен срок, в който да осмисли всички предложения, които е получил и след това да даде окончателен отговор.

Към този момент нямам информация какво се случва около него – дали е изразил желание да премине в Ботев или не. Нашата политика е да налагаме основно млади футболисти. Да се развият в първия отбор и след това да бъдат реализирани основно на европейския и световен пазар. Смятам, че това ще донесе една стабилност на клуба и в дългосрочен план ще гарантира по-солидни приходи.

Освен Карачанаков разглеждаме и други предложения, но няма нищо конкретно. Желанието на Пенчев е да привлече външен полузащитник. Това е единственият футболист, който трябва да намерим. За другите постове имаме достатъчно млади и перспективни играчи“, каза Златев.

 

Ощр от категория Трансфери